Ce este M-Pesa

M-Pesa este serviciul Vodafone Romania prin care poți transfera bani și poti face plăți direct din telefon, care nu necesită existența unui cont bancar sau conexiune la internet si accesibil de pe orice model de telefon mobil. Pentru a folosi serviciul este necesar sa te inregistrezi gratuit in orice magazin semnalizat M-Pesa.

Odată înregistrat, M-Pesa atașează numărului tău de telefon mobil Vodafone unui cont virtual, în care banii tăi sunt disponibili în monedă electronică.

Vei putea transfera si primi bani, reincarca orice Cartela Vodafone, face plati catre furnizorii de utilitati si nu numai, instantaneu si cu beneficii pentru tine.

 

Fără cont bancar

Ca să folosești M-Pesa nu ai nevoie de un card și nici măcar de un cont bancar.
Este chiar atât de simplu!

Disponibil oricând, oriunde

Transferurile prin M-Pesa pot fi efectuate oriunde există acoperire națională la rețeaua Vodafone, instant, la orice oră, nefiind dependente de programul de funcționare al unei instituții sau persoane.

Vreau M-Pesa
 

Ți-l permiți

Comisioanele percepute pentru transferuri și pentru plăți sunt atât de mici, încât îți vei permite întotdeauna să folosești M-Pesa ca să plătești sau ca să trimiți bani.

Cât mă costă
 

Este simplu și ușor de folosit

Meniul M-Pesa este intuitiv, ușor de înțeles și de folosit și este accesibil pe orice model de telefon mobil ai avea. Mai mult, operațiunile de plată și transferurile de bani pot fi făcute de absolut oriunde în România, la orice oră. Practic, nu depinzi de niciun program de funcționare și nu stai la cozi.

Vreau M-Pesa
 

Este sigur

Toate tranzacțiile prin M-Pesa sunt securizate. Chiar și dacă îți pierzi telefonul mobil, banii din contul tau M-Pesa rămân în siguranță, deoarece contul îți este protejat de codul PIN M-Pesa, cunoscut doar de tine.

Cum folosesc M-Pesa